vincent engel - zwangerschap icoon

Kinderwens, zwangerschap & bevalling

Na het uitblijven van een gewenste zwangerschap is kiezen voor homeopathie een verstandige keuze want homeopathie is veilig voor moeder en kind. Vrouwen merken vaal snel verschil en voelen de positieve veranderingen in hun lichaam. Door een balans in de hormoonhuishouding kan een zwangerschap (weer) goed doorlopen worden.

Reguliere behandelingen kunnen emotioneel en fysiek belastend zijn. Homeopathie is een effectief, veilig en betaalbaar alternatief. Ook voor mensen die in een IVF behandeling zitten of dit hebben afgerond. Ook voor mannen zijn er middelen die de vruchtbaarheid kunnen bevorderen.

Zwangerschapsklachten als misselijkheid, vermoeidheid, bekkeninstabiliteit, (dreigende)borstontsteking, sterke emoties/angsten en postnatale depressie kunnen met homeopathie snel en blijvend worden verholpen. Ook na de geboorte zijn er middelen voor huilbaby’s, darmkrampjes of luchtwegklachten (RS Virus).

Misselijkheid en (dreigende) borstontsteking zijn veel voorkomende klachten binnen mijn praktijk, waarschijnlijk omdat moeders goed beseffen dat reguliere medicatie schadelijk is voor (ongeboren) baby’s. Voor acute klachten en vragen kun je mij bellen of een mail sturen.

Afspraak maken
Bel Mij
vincent engel - afspraak icoon

Afspraak maken

vincent engel - contact icoon

Contact

De praktijk bevind zich centraal in de kop van Noord-Holland. De reistijd bedraagt vanaf:

’t Zand 5 minuten
Oudesluis 2 minuten
Anna Paulowna   5 minuten
Schagen   8 minuten
Den Helder   15 minuten
Alkmaar & Heerhugowaard 25 minuten
Amsterdam (via A7)   45 minuten

Vincent Engel – Praktijk voor natuurgeneeskunde & homeopathie
RHom, Register Homeopaat
Lid NVKH & geregistreerd therapeut BCZ

Locatie: Korte Belkmerweg 46a 1756 CD ’t Zand (NH)
Tel: 0224 – 227684
Email: info@vincentengel.nl
KVK nummer: 55654029
AGB-code praktijk: 9055557

foto tuin vincent engel 12