vincent engel - vaccin icoon

Vaccinaties

In de praktijk hoor ik regelmatig van ouders dat zij baby’s en kinderen hebben die klachten vertonen als gevolg van vaccinaties – de klachten zijn begonnen direct na een vaccinatie. Vandaar dat ik mij al zo’n tien jaar verdiep in vaccineren. Samen met Door Frankema (vaccinvrij) heb ik lezingen gegeven en je kunt bij mij terecht met vragen over dit thema.

Als je het idee hebt dat je kind als gevolg van vaccinaties of medicijnen gezondheidsschade heeft opgelopen dan biedt homeopathie hoop, zie ontstoren. Een gratis informatiegesprek over vaccineren – voor je baby, je dochter (HPV), reis vaccinaties of jou zelf – is mogelijk. Je kunt dit simpel inplannen via de online agenda. Hoe beter je je inleest, hoe waardevoller dit gesprek kan zijn.

Wil je goede, objectieve en wetenschappelijk onderbouwde informatie over vaccineren? Ofwel niet slechts eenzijdige informatie vanuit het consultatiebureau: dan kun je Vaccinvrij.nl bezoeken of de site van de NVKP. Dit is een onafhankelijke organisatie en staat los van welke levensbeschouwelijke richting dan ook.

Kies je ervoor om niet te vaccineren, juist wel te vaccineren of Homeopatische Profylaxe(HP)? Welke keuze je ook maakt, ik zal er vervolgens alles aan doen om je kind ‘natuurlijk en immuun versterkend’ bij te staan tijdens een (infectie)ziekte.

Afspraak maken
Bel Mij
vincent engel - afspraak icoon

Afspraak maken

vincent engel - contact icoon

Contact

De praktijk bevind zich centraal in de kop van Noord-Holland. De reistijd bedraagt vanaf:

’t Zand 5 minuten
Oudesluis 2 minuten
Anna Paulowna   5 minuten
Schagen   8 minuten
Den Helder   15 minuten
Alkmaar & Heerhugowaard 25 minuten
Amsterdam (via A7)   45 minuten

Vincent Engel – Praktijk voor natuurgeneeskunde & homeopathie
RHom, Register Homeopaat
Lid NVKH & geregistreerd therapeut BCZ

Locatie: Korte Belkmerweg 46a 1756 CD ’t Zand (NH)
Tel: 0224 – 227684
Email: info@vincentengel.nl
KVK nummer: 55654029
AGB-code praktijk: 9055557

foto tuin vincent engel 12