vincent engel - vaccin icoon

Vaccinaties

In de praktijk hoor ik regelmatig van ouders dat zij baby’s en kinderen hebben die klachten vertonen als gevolg van vaccinaties – de klachten zijn begonnen na een vaccinatie, vandaar dat ik mij al zo’n tien jaar verdiep in PVS (post vaccinaal syndroom) en dit vaak behandel.

Een vaccinatie is een medische ingreep en chemische (hulp)stoffen die ingespoten worden hebben nou eenmaal een werking. Een pijnlijke arm, rode vlek of zwelling zijn acute bijwerkingen, deze gaan wel weer weg. Ik heb het hier over de chronische klachten die naarmate de tijd verstrijkt zichtbaar worden en te lezen zijn in de bijsluiter van een vaccin, zoals ‘altijd maar verkouden’, gedragsveranderingen (niet aangeboren), verstoringen van zenuwstelsel en immuunsysteem of extreme moeheid & menstruatie stoornissen (na Covid vaccins).

Weet dat homeopathie in alle ziektegevallen behulpzaam kan zijn, ook als een vaccinatie al jaren geleden is gebeurd zoals reis-, griep- of HPV-vaccinaties.

De behandeling bestaat uit homeopathische en / of isopatische middelen (dit zijn gepotentieerde stoffen voorgeschreven op de oorzaak van de klacht) en mogelijk ook voeding- en supplement advies. Je kunt direct een afspraak maken in de online agenda, voor PVS is dit een kort consult.

Afspraak maken
Bel Mij
vincent engel - afspraak icoon

Afspraak maken

vincent engel - contact icoon

Contact

De praktijk bevind zich centraal in de kop van Noord-Holland. De reistijd bedraagt vanaf:

’t Zand 5 minuten
Oudesluis 2 minuten
Anna Paulowna   5 minuten
Schagen   8 minuten
Den Helder   15 minuten
Alkmaar & Heerhugowaard 25 minuten
Amsterdam (via A7)   45 minuten

Vincent Engel – Praktijk voor natuurgeneeskunde & homeopathie
RHom, Register Homeopaat
Lid NVKH & geregistreerd therapeut BCZ

Locatie: Korte Belkmerweg 46a 1756 CD ’t Zand (NH)
Tel: 0224 – 227684
Email: info@vincentengel.nl
KVK nummer: 55654029
AGB-code praktijk: 9055557

foto tuin vincent engel 12